Στηρίζουμε τον μικρό Πανούλη

Για να μην σβήσει το χαμόγελο που βλέπετε… Ο Παναγιώτης Γεωργοτάς είναι μόλις 4,5 ετών. Είναι ένας γλυκύτατος μπόμπιρας από την Κέρκυρα, ο οποίος τους τελευταίους 20 μήνες παλεύει με πολύ σοβαρή ασθένεια.
Διαγνώστηκε με νευροβλάστωμα, μια εξαιρετικά επιθετική μορφή καρκίνου και δίνει μάχη για να κρατηθεί στην ζωή στο νοσοκομείο «Αγία Σοφία».
Οι γιατροί είναι συνεχώς στο πλευρό του μαζί με τους γονείς του και τον αδερφό του, όμως το τελευταίο διάστημα κρίθηκε απαραίτητη η μετάβαση του στο νοσοκομείο Memorial Sloan Kettering Cancer Center της Νέας Υόρκης.
Το ποσό που χρειάζεται για την μεταφορά του και την νοσηλεία του είναι μεγάλο, όπως φαντάζεστε και για να συγκεντρωθεί πρέπει να συμβάλλουμε όλοι.
Την Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου θα γίνει τηλεμαραθώνιος από το κερκυραϊκό τηλεοπτικό κανάλι Start Channel, ενώ έχει ανοιχτεί και λογαριασμός για την στήριξη του μικρού Πανούλη στην Alpha Bank (αριθμός: 680 00 2787 003494, IBAN: GR86 0140 6800 6800 0278 7003 494 BIC CRBAGRAA).
Όσοι θέλετε να τον γνωρίσετε καλύτερα μπορείτε να επισκεφτείτε και την σελίδα που άνοιξαν οι δικοί του άνθρωποι στο facebook με το όνομα «Ελπίδα για τον Πανούλη».
Εκεί μπορείτε να ενημερωθείτε για την πορεία της υγείας του και τις δραστηριότητες του και να του στείλετε τις καλύτερες ευχές σας για γρήγορη ανάρρωση. 



πηγή:  www.star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Print Friendly and PDF