Ανακοίνωση

Αγαπητοί Αναγνώστες και επισκέπτες του Xeirotechnies . blogspot.gr

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον κάθε έναν προσωπικά ,  για την εμπιστοσύνη και την προτροπή για νέες ιδέες να δημοσιεύουμε , ωστόσο πρέπει να αναφέρουμε μερικά πράγματα , για να μπορούμε να έχουμε ακόμη καλύτερη συνεργασία .

Η χρήση των αναρτήσεων από άλλα <φιλικά > sites είναι πάντα αποδεκτή με τον όρο όμως να αναφέρεστε στην πηγή .

Ξέρουμε πολλές φορές σας διαφεύγει , αλλά θα πρέπει να γίνεται με σωστό και ορθό τρόπο για να μην δημιουργούνται λανθασμένες εντυπώσεις , σας υπενθυμίζουμε ότι στο blog μας υπάρχει ειδική ενότητα Πληροφορίες & χρήση ώστε να μπορείτε να ενημερώνεστε .

Η ακατάπαυστη δουλειά που κάνουμε , πέρα από την εθελοντική εργασία βασίζεται και στην απόδοση διαφημίσεων όπου λαμβάνουμε μερικά λεπτά από κάθε δικό σας κλικ στο add sense (δεξιά αριστερά στην κορυφή του blog και στο τέλος ).

Δεν βγάζουμε χρήματα από τις δημοσιεύσεις  όπως συζητιέται αλλά από τις διαφημίσεις .

Να σας ενημερώσουμε ότι για το blogger εργαζόμαστε τουλάχιστον μια ώρα ημερησίως .

Ο Διαγωνισμός ακυρώθηκε λόγω μηδενικής συμμετοχής και κακόβουλων σχολίων που έφτασαν στα email  για την χρήση του blog .

Η απάντησή μας είναι μία
Το blog χειροτεχνίες δεν εκμεταλλεύεται κανέναν αναγνώστη ή επισκέπτη , αξιοποιεί τις πηγές που είναι διαθέσιμες αλλά και τα δικά σας σχόλια ,προτροπές για να γίνει καλύτερο και να προσφέρει ακόμη περισσότερες ιδέες για χειροτεχνίες και κατασκευές.

Τέλος θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την πρώτη θέση στο  Google με την αναζήτηση Χριστουγεννιάτικες  Χειροτεχνίες .
Αυτή είναι η επιβράβευση μας για όλους εσάς και σας ευχαριστούμε .

Στη διάθεση σας 
Vk Crafts & more 








xeirotexnies.idees@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Print Friendly and PDF