Καθαρισμό της σχάρας σας εύκολα και οικονομικά

Τώρα που το barbeque με τους φίλους, είναι στην «εποχή του», δείτε πως να καθαρίζετε την σχάρα σας εύκολα και γρήγορα, ωστε να αποφύγετε την ταλαιπωρία!
Η πιό απλή μέθοδος είναι να ανάψετε φωτιά, να βάλετε την σχάρα πολύ κοντά της και μετά, χρησιμοποιώντας την κατάλληλη βούρτσα τρίψτε δυνατά για 15-20 λεπτά. Απλό, αλλά κουραστικό
Περισσότερες ιδέες θα δείτε παρακάτω:
  • Τρόπος #1: 1/8 φλιτζάνι σόδα πλυσίματος  με 1 λίτρο ζεστό νερό. Αφήστε την σχάρα μέσα στο μείγμα για αρκετές ώρες ή όλη τη νύχτα. Χρησιμοποιήστε μια σκληρή βούρτσα μετά για τρίψιμο στη συνέχεια ξεπλύνετε καλά με νερό.
  • Τρόπος  #2: Ανακατεύουμε τη σόδα με νερό για να κάνει μια πάστα, βάλτε το πάνω στην σχάρα και αφήστε το για μία ημέρα. Χρησιμοποιήστε μια σκληρή βούρτσα το επόμενο πρωί και ξεπλύνετε καλά.
  • Τρόπος  #3: 1/4 φλιτζανιού απορρυπαντικό ρούχων και 1 λίτρο ζεστό νερό. Αφήστε να  μουλιάσουν για αρκετές ώρες στο μείγμα μετά, ξεπλύνετε καλά με νερό.
  • Τρόπος  #4: Τοποθετήστε την σχάρα σε εφημερίδα στη συνέχεια ψεκάστε με καθαριστικό φούρνου, αφήστε όλη τη νύχτα, στη συνέχεια πλύνετε και ξεπλύνετε καλά.
Όσο καλύτερη είναι η βούρτσα που έχετε τόσο λιγότερο θα κουραστείτε με το τρίψιμο.
Μπορείτε να κάνετε μία μπάλα απο αλουμινόχαρτο και να την χρησιμοποιήσετε για τρίψιμο.
  • Φυσική συνταγή: Στίψτε μισό λεμόνι σε ένα πιάτο με χοντρό αλάτι. Χρησιμοποιήστε το μείγμα για τρίψιμο.
Αυτά τα tips θα σας βοηθήσουν στο ευκολότερο καθάρισμα της ψησταριάς σας! Καλό ψήσιμο!
πηγή: http://diyself.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Print Friendly and PDF