Υλικά μανικιούρ και φο μπιζού

Αυτό είναι το κουμπί της κόκκινης τουνίκ. Αυτό το κουμπί αποτελείται από μια γυάλινη πέτρα, σύρμα αλουμινίου 2mm, πολυμερικό πηλό, ένα κρυμμένο κουμπί και υγρό γυαλί. Η πέτρα είναι ημιδιάφανη και χρωματισμένη με βερνίκι νυχιών.

Το βερνίκι νυχιών είναι μοναδικό υλικό για να χρωματίσεις μια πέτρα. Υπάρχει πληθώρα αποχρώσεων και μπορούμε να κάνουμε τόσους πολλούς συνδυασμούς. Το πιο σημαντικό:
Αν δεν μας αρέσει το αποτέλεσμα είναι πολύ εύκολο να καθαρίσουμε την πέτρα με ασετόν.

Το σύρμα αλουμινίου έχει χαμηλό κόστος και μπορείτε να το βρείτε σε πολλά χρώματα. Μπορεί να καμπυλωθεί πολύ εύκολα χωρίς πένσες και εξειδικευμένα εργαλεία.
Ο πολυμερικός πηλός είναι εύπλαστο υλικό με πολλές εφαρμογές.





Το υγρό γυαλί είναι επίσης ένα πολύ χρήσιμο υλικό. Το χρησιμοποιώ αντί βερνικιού επειδή δίνει μια λάμψη και την εντύπωση του βρεγμένου στα μπιζού μου. Ο πιο σημαντικός λόγος που χρησιμοποιώ υγρό γυαλί είναι ότι σταθεροποιεί την όλη κατασκευή.

Τα στρασάκια νυχιών είναι τέλεια για να διακοσμήσουν τα αξεσουάρ μας. Υπάρχουν σε πολλά σχήματα και χρώματα. Δίνουν επίσης μια λάμψη στα μπιζού.

 Τα παραπάνω υλικά είναι χαμηλού κόστους και μπορούμε εύκολα να τα βρούμε. Επίσης, είναι ιδανικά για το ξεκίνημα της κατασκευής μπιζού.


Υλικά για να χρωματίσω την πέτρα

Μια πέτρα διαμέτρου περίπου 2cm
Κόκκινο βερνίκι νυχιών
Χρυσό βερνίκι νυχιών
 Ασετόν
Ένα μικρό ποτήρι γυάλινο ή πλαστικό
Χαρτοπετσέτες
Οδοντογλυφίδες

Μπορείτε να δείτε το βίντεό μου εδώ:
Neli’s crafty life You Tube
http://youtu.be/nKcP5pjsKSQ
http://youtu.be/pd1VQaOt_Gs

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Print Friendly and PDF