Πως φτιάχνω ψωμί σε χρόνο μηδέν

Δεν αγοράζω ψωμί. Συνήθως φτιάχνω ψωμί με τον παραδοσιακό τρόπο. Όμως, μερικές φορές δεν υπάρχει ο χρόνος ή η διάθεση. Σε αυτές τις περιπτώσεις ακολουθώ αυτή τη συνταγή


Ανακατεύω τα υλικά, τα βάζω στη φόρμα καικατευθείαν σε προθερμασμένο φούρνο. Το ζυμάρι κολλάει όμως μην ανησυχείτε είναι εντάξει.

Σχετικά με τις θερμοκρασίες και το χρόνο ψησίματος.

Το βίντεό μου “Σπιτικό ψωμί εξπρές” δείχνει 180 βαθμούς Κελσίου για 45min.
Μπορείτε να επισκεφτείτε το βίντεό μου στη:
Neli’s crafty life You Tube channel
Αν σας αρέσει η κόρα, ψήστε το στους 220 βαθμούς Κελσίου για 30min.



 Μπορείτε επίσης να προσθέσετε περισσότερη μπύρα π.χ. 375ml.

Απλά θέλω να πω ότι μπορείτε να βασανίσετε αυτό το ζυμάρι. Θα έχετε ψωμί σε κάθε περίπτωση. Φτιάχνω αυτό το ψωμί από τα 16μου. Όταν βιαζόμαστε κάνουμε απίστευτα πράγματα. Όμως μερικές φορές αυτές οι ενέργειες είναι επιτυχείς. Για παράδειγμα, ξέρω πως μπορώ να βάλω αυτό το ζυμάρι σε μη προθερμασμένο φούρνο. Θα γίνει πολύ νόστιμο.

Δοκιμάστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Print Friendly and PDF